Home

Foto & video laatste update:10 okt 2011

Lancering foodzender 24Kitchen

De nieuwe Nederlandse foodzender 24Kitchen is op 1 oktober gelanceerd. Het feestelijke spektakel vond plaats in en rond de studio in Houten en het was van 12.00 tot 24.00 uur live op de kabel te volgen. Loek Hermans, voorzitter van Greenport Holland, verrichtte de officiële opening met champagne en steeg op in eerste luchtrestaurant ter wereld, de Culiair-luchtballon. Ieder uur schoven 24 nieuwe gasten aan bij de kookmarathon Cook Around The Clock. Foto’s en tekst: Harry Stijger

Foto

 • Meesterkok Angelique Schmeinck toonde haar culinaire kunsten in de luchtballon met de hete lucht van de ballon zelf.

  Meesterkok Angelique Schmeinck toonde haar culinaire kunsten in de luchtballon met de hete lucht van de ballon zelf.

 • Meesterkok Rudolph van Veen sabreert (onthoofdt) een champagnefles, waarmee Loek Hermans het eerste luchtrestaurant doopt.

  Meesterkok Rudolph van Veen sabreert (onthoofdt) een champagnefles, waarmee Loek Hermans het eerste luchtrestaurant doopt.

 • Rob Baan (links) en Loek Hermans schudden elkaar de hand bij het in de lucht gaan van 24Kitchen.

  Rob Baan (links) en Loek Hermans schudden elkaar de hand bij het in de lucht gaan van 24Kitchen.

 • Loek Hermans (links in de mand) en Angelique Schmeinck kijken naar beneden bij het opstijgen van de luchtballon.

  Loek Hermans (links in de mand) en Angelique Schmeinck kijken naar beneden bij het opstijgen van de luchtballon.

 • De stuurgroep Zachtfruit en het GroentenenFruit Bureau sponsorde zomerfruit voor het dessert.

  De stuurgroep Zachtfruit en het GroentenenFruit Bureau sponsorde zomerfruit voor het dessert.

 • In Cook Around The Clock, het eenmalige restaurant van meester-kok Rudolph van Veen, schoven ieder uur tegen betaling 24 nieuwe gasten aan. De opbrengst kwam geheel ten goede aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen meet een levensbedreigende ziekte.

  In Cook Around The Clock, het eenmalige restaurant van meester-kok Rudolph van Veen, schoven ieder uur tegen betaling 24 nieuwe gasten aan. De opbrengst kwam geheel ten goede aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen meet een levensbedreigende ziekte.

 • In dit studiodecor wordt het programma van Rudolph’s Bakery opgenomen. In dit programma vertelt de meesterkok alles over zoet en hartig bakken.

  In dit studiodecor wordt het programma van Rudolph’s Bakery opgenomen. In dit programma vertelt de meesterkok alles over zoet en hartig bakken.

 • De decors van de studio in Houten waren aangekleed met aardbeien, frambozen, bramen, kruisbessen, blauwe en rode bessen. Links van het zomerfruit de onderscheidende groenteproducten van Dutch Specials en erachter een opstelling met kiemgroenten van Koppert Cress.

  De decors van de studio in Houten waren aangekleed met aardbeien, frambozen, bramen, kruisbessen, blauwe en rode bessen. Links van het zomerfruit de onderscheidende groenteproducten van Dutch Specials en erachter een opstelling met kiemgroenten van Koppert Cress.

 • Tijdens de kookmarathon Cook Around The Clock heeft Rudolph van Veen elk uur nieuwe en smaakvolle gerechten bereid, steeds uit een ander land.

  Tijdens de kookmarathon Cook Around The Clock heeft Rudolph van Veen elk uur nieuwe en smaakvolle gerechten bereid, steeds uit een ander land.

 • Rob Baan (links) liet Jos Sloot en Dycke van de Wal uit Boer Zoekt Vrouw verschillende cressen proeven en vertelde over wat dat doet met je smaakpapillen.

  Rob Baan (links) liet Jos Sloot en Dycke van de Wal uit Boer Zoekt Vrouw verschillende cressen proeven en vertelde over wat dat doet met je smaakpapillen.

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.