Home

Foto & video 4 reactieslaatste update:15 jun 2009

Duitse Groothandel

Het KCB neemt regelmatig poolshoogte op de Duitse Groothandelsmarkten, supermarkt DC’s en grootwinkelbedrijven om de kwaliteit van het Nederlandse groenten en fruit te bekijken. Vakblad Agf ging een dag mee. Op de groothandelsmarkten in de omgeving van Keulen en Dusseldorf was te zien dat het Hollandse product nog steeds geliefd is. In de supermarkten was er enkel nog maar Hollandse glasgroenten te vinden (komkommer, paprika, aubergine en tomaat). Een indruk van de Duitse agf-handel.

Redactie GFActueel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Richard

  Mooie fotoreportage Fred, ik lees je columns altijd met veel aandacht en plezier. Ga zo door !

 • no-profile-image

  Arno de Snoo

  Een persoonlijke noot: afgelopen woensdag ben ik met Fred Jacobs meegegaan naar Duitsland. Ik heb in een paar uur tijd heel veel opgestoken over de Nederlandse en Duitse tuinbouw. Het KCB bestaat dit jaar 85 jaar en er zit daar heel veel (ongebruikte) kennis.

 • no-profile-image

  oostlander.

  Vertel eens wat over die vele ongebruikte kennis, moet voor jullie journalisten toch smullen zijn om hier wat in te gaan rommelen, uiteindelijk heeft deze kennis miljoenen gekost!

 • no-profile-image

  Handrie Tuinder

  He Oostlander. Dit is weer eens bekrompen prietpraat. Kijk eens hoeveel kennis er verloren is gegaan de laatste 15 jaar. Niet best hoor.

Of registreer je om te kunnen reageren.