Home

Foto & video

Tuinbouwvakbeurs vooral relatiebeurs

Tot en met vandaag wordt de veertiende editie van de Tuinbouwvakbeurs in Venlo gehouden. Het record aantal van 120 standhouders toont zich tevreden, maar het aantal innovaties is niet groot. Als relatiebeurs voor de regio Noord-Brabant, Limburg en een deel van Duitsland blijkt de beurs echter prima te voldoen, gezien de gezellige drukte.

Foto

 • ZON heeft als gastheer natuurlijk een prominente plaats en grote stand.

  ZON heeft als gastheer natuurlijk een prominente plaats en grote stand.

 • Plantenkweker Lenders won de Greenport Venlo Innovatie Award 2009. Hun joint venture met een Turks bedrijf voor de teelt van groene biologische asperge kreeg het applaus van de jury.

  Plantenkweker Lenders won de Greenport Venlo Innovatie Award 2009. Hun joint venture met een Turks bedrijf voor de teelt van groene biologische asperge kreeg het applaus van de jury.

 • Ondanks het regionale karakter waren er veel landelijke standhouders. Rabobank stond in de schijnwerpers van de regionale media, op de dag dat bekend werd dat de triple-AAA status een minnetje erachter krijgt.

  Ondanks het regionale karakter waren er veel landelijke standhouders. Rabobank stond in de schijnwerpers van de regionale media, op de dag dat bekend werd dat de triple-AAA status een minnetje erachter krijgt.

 • BoerenBond Helden toonde nieuwe tasjes folie voorzien van een vliesdoekachtige slang die wateraantrekkende gel bevat.

  BoerenBond Helden toonde nieuwe tasjes folie voorzien van een vliesdoekachtige slang die wateraantrekkende gel bevat.

 • Op gebied van preirooiers staan de ontwikkelingen niet stil. De rooier van Simon is voorzien van een nieuwe aflegband.

  Op gebied van preirooiers staan de ontwikkelingen niet stil. De rooier van Simon is voorzien van een nieuwe aflegband.

 • De preirooier van Verhoest kan er tegenwoordig ook doekjes om winden…

  De preirooier van Verhoest kan er tegenwoordig ook doekjes om winden…

 • Net zoals de preirooier van Baekelandt…

  Net zoals de preirooier van Baekelandt…

 • De Floriade 2012 werpt zijn schaduw inmiddels vooruit met een heuse roadshow!

  De Floriade 2012 werpt zijn schaduw inmiddels vooruit met een heuse roadshow!

 • In een minitheater kunnen de bezoekers alvast de sfeer van de toekomst proeven.

  In een minitheater kunnen de bezoekers alvast de sfeer van de toekomst proeven.

 • Nieuwtjes zijn op de beurs niet dik gezaaid, maar ze zijn er wel. Zoals deze slimme tarrerende weegschaal bij toeleverancier Klep. Bij ieder volledig gevuld (aardbei)doosje gaat er een groen lampje branden, en dan staat de display weer op nul.

  Nieuwtjes zijn op de beurs niet dik gezaaid, maar ze zijn er wel. Zoals deze slimme tarrerende weegschaal bij toeleverancier Klep. Bij ieder volledig gevuld (aardbei)doosje gaat er een groen lampje branden, en dan staat de display weer op nul.

 • Zou dit de toekomst zijn: sla drijvend op water? In de stand van Nunhems houden ze de slakroppen er in ieder geval 3 dagen lang fris mee.

  Zou dit de toekomst zijn: sla drijvend op water? In de stand van Nunhems houden ze de slakroppen er in ieder geval 3 dagen lang fris mee.

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.