Home

Foto & video laatste update:17 dec 2008

Achter de schermen bij appelsorteerder Rainier

Het noordwesten van de VS is het teeltgebied voor appelen en peren in de VS. Het grootste handelsbedrijf voor hardfruit is Rainier in Selah. Jaarlijks vermarkt de onderneming 200 miljoen kg appelen en 90 miljoen kg peren. De familie Zirkles is behalve eigenaar van dit handelsbedrijf ook de eigenaar van een eigen teeltbedrijf van zo'n zevenduizend hectare. Het bedrijf oogt bijzonder modern. (12 foto’s, zie voor artikel Vakblad Agf van deze week)

Foto

 • 2.JPG

  2.JPG

 • 3.JPG

  3.JPG

 • 4.JPG

  4.JPG

 • 5.JPG

  5.JPG

 • 6.JPG

  6.JPG

 • 7.JPG

  7.JPG

 • 8.JPG

  8.JPG

 • 9.JPG

  9.JPG

 • 10.JPG

  10.JPG

 • 11.JPG

  11.JPG

 • 12.JPG

  12.JPG

 • Start.jpg

  Start.jpg

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.