weblog

Wie heeft de mooiste kerstkantine?

De tuinbouw wordt meer en meer een gewone bedrijfstak zegt men wel. Zakelijkheid troef dan dus? Niet in december. Dan hangen we lichtjes en tuigen we bomen op. U ook?

December is de warmste maand van het jaar en dat komt nu eens niet door de klimaatverandering. Dat komt natuurlijk doodgewoon door de Sint en door Kerst. We hebben weer massaal gezellig om een berg cadeautjes gezeten en zijn nu massaal lichtjes aan het ophangen.

Het zou vooral de glastuinder moeten aanspreken. Eén maand in het jaar mag hij licht uitstralen zoveel als hij wil. Als het maar in bomen hangt of de vorm heeft van een arreslee met rendieren ervoor. Of als ijspegels aan de goten slingert. Of desnoods de complete contouren van uw bedrijfswoning als lichtlijnen door het donker laat strepen.

Kerstigste Tuinder 2015

U kunt het ook niet helpen, in december worden ook tuinders - als ze dat nog niet waren - gezellige lui. Misschien zijn er lezers die dit toch maar moeilijk kunnen geloven. Om die ook óm te krijgen loven we dit jaar een prijs uit voor de tuinder met het mooist versierde bedrijf. Heeft u een feeëriek verlichte kerstkantine? Of de hoogste kerstboom van de wijde omtrek? Of de mooiste kerstpakketten in de verkoop, gevuld door als kerstkabouters verklede medewerkers? Fotografeer het en wordt de Kerstigste Tuinder van 2015. De foto's kunnen naar gfactueel@reedbusiness.nl.

We zijn benieuwd!

Of registreer je om te kunnen reageren.