Home

Achtergrond

Voortaan online inzicht in agrarisch natuurbeheer

Voor boeren die aan agrarisch natuurbeheer doen, is er een website waar ze beheerdata kunnen inzien.

Agrarisch natuurbeheer wordt online inzichtelijk. Via mijnboerennatuur.nl kunnen boeren die aan agrarisch natuurbeheer doen, inloggen en zo inzicht krijgen in hun actuele beheer. De website is gefinancierd door BoerenNatuur – de koepel van agrarisch natuurbeheercollectieven – en BIJ12.

Meldingen via RVO.nl

Deelnemers kunnen per ANLb-perceel zien welk beheer er op ligt, hoe lang dit beheer loopt en wat de pakketvoorwaarden zijn. Daarnaast kunnen deelnemers belangrijke documenten bekijken en inzien welke meldingen van uitgevoerd beheer door het collectief zijn gedaan aan RVO.nl. Ook kunnen deelnemers bekijken onder welke gegevens ze geregistreerd staan en zo contact opnemen met het collectief.

Of registreer je om te kunnen reageren.