Doorgaan naar artikel

Uitzendbureau Goodmorning bezit schoonste wc

Niet bekend is of de dames op deze foto er persoonlijk verantwoordelijk voor zijn, maar wel is nu onomstotelijk vastgesteld dat je voor Neerlands schoonste wc in Welberg moet zijn. Meer precies: op het openbare toilet van Stella Maris, het pension voor buitenlands personeel van Uitzendbureau Goodmorning.

De wc liet in een steekproef 150 openbare Nederlandse toiletten achter zich. Directeur John van der List van Uitzendbureau Goodmorning en Eefke Bierbooms, Facilitair Manager van Koweli verhuurmakelaar hebben deze week de bijbehorende oorkonde in ontvangst mogen nemen, die waarschijnlijk een plaatsje op het bekroonde sanitair gaat krijgen. Stella Maris beschikt naast het onberispelijke kleine kamertje over een fitnessruimte, bar, restaurant, buitenterras, visvijver en een wellnessruimte.

Spic & Span

Bierbooms, werkzaam voor Koweli als beheerder van Stella Maris: “Tweemaal per dag wordt het toilet hier schoongemaakt. Het moet gewoon goed zijn”. Wat betreft beleving kan het kleinste kamertje zich meten met gestileerde varianten in hotels en restaurants, aldus Van der List.

De steekproef wordt jaarlijks gehouden door Service Management het Nationale Toiletonderzoek, samen met toeleverancier voor hygiëneproducten Tork.

 

 

 

 

 

Bekijk meer

Share this

Joost Stallen
Joost Stallen

redacteur vollegrondsgroenteteelt

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin