Home

Achtergrond 3 reacties

‘Topbedrijven in PT ondernemingsplatforms’

Het Productschap Tuinbouw heeft de ondernemingsplatforms samengesteld. De platforms zijn belangrijk voor de nieuwe werkwijze.

De platforms moeten de invloed van het bedrijfsleven op de besteding van heffingsgelden vergroten. Volgens secretaris Michiel Gerritsen zijn het topbedrijven uit verschillende geledingen en deelsectoren.

Het nieuwe ingekrompen PT werkt sinds 1 april met zes programma’s met ook zes ondernemingsplatforms met elk maximaal 15 bedrijven. Het gaat om de programma’s  voeding en gezondheid, groen en welbevinden, plantgezondheid, fytosanitaire zaken en water, arbeid, energie en CO2, maar ook biobased economy en MVO.

Ondernemingsplatforms doen voorstellen voor activiteiten binnen deze programma’s. Zij stellen doelstellingen vast, werken de programma’s uit en stellen een gericht en samenhangend investeringsprogramma op. Besluitvorming over de inhoud van deze programma’s vindt plaats in de sectorcommissie. 


Redactie GFActueel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jan Roovers, Boomkwekerij Roovershof

  Produktschap, stop nu eens met die laatste stuiptrekkingen, jullie zijn echt ten dode opgeschreven, wij redden het wel zonder jullie geldverslindende onzin.
  Charlie, blijf ons helpen, ook tijdens uw burgemeesterschap

 • no-profile-image

  jpk

  juffrouw mier zegt
  tutututut

 • no-profile-image

  Wilbrord Braakman - Braakman bv - Naturalbulbs

  Nieuwe gemeenschappelijke sector of algemene plannnen realiseren kan goed zijn. Maar ze behoren vooraf al open en bekend te zijn, om het kritisch te kunnen volgen. Hoe zijn de diverse groepen tot stand gekomen? En welk een doelstellingen zijn er - door wie? -objectief afgesproken. Wat kan die waarde zijn?

Of registreer je om te kunnen reageren.