Home

Achtergrond

Internetapplicatie PIM

De slimme internetapplicatie PIM (Persoonlijke Informatie Manager) helpt de teler zijn in- en verkoop van energie te managen.

Het biedt informatie over prijsontwikkelingen van gas, stroom (teruglevering) en de wkk-sparkspread, specifiek voor de individuele bedrijfssituatie. Dit wordt weergegeven in heldere grafieken zodat de teler dagelijks in één oogopslag inzicht heeft in actuele prijzen en zijn al ingenomen energieposities.

Automatische signalen
PIM toont deze ook voor elk kalenderjaar als netto kosten per vierkante meter en sluit daarmee naadloos aan op de overige bedrijfsprocessen. PIM geeft automatisch signalen per SMS of email als de persoonlijk gekozen prijsniveaus worden bereikt.

Stand 01.0216 Westland Energie Services

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.