Home

Achtergrond laatste update:10 feb 2009

LTO en Marktplaats introduceren website

Marktplaats en LTO Noord, ZLTO en LLTB hebben gezamenlijk een website gemaakt waar agrarische artikelen worden aangeboden.

Op de website van de LTO-organisaties van NieuweOogst.nu is onder de rubriek Vraag&Aanbod deze nieuwe marktplaats te vinden. Het aanbod aan agrarische producten is met Marktplaats op een overzichtelijk wijze bij elkaar gebracht in een reeks rubrieken, uiteenlopend van trekkers, landbouwwerktuigen en vacatures tot en met bedrijfsbenodigdheden en producten als vlees, groenten en fruit. De vraag- een aanbodrubriek richt zich op boeren en tuinders. Deze rubriek is ook toegankelijk voor niet-leden van de LTO-organisaties.
 
Marktplaats is positief over de samenwerking omdat boeren en tuinders doorgaans erg betrouwbare kopers en aanbieders blijken te zijn. Beide partijen hopen door hun samenwerking alle agrarische ondernemers sneller en doelgerichter te kunnen bedienen.


Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.