Home

Achtergrond laatste update:17 dec 2008

Nieuw agf-innovatiecentrum

Op 19 maart The Scelta Institute in Venlo. In dit nieuwe innovatiecentrum aan de A73 combineert Scelta Mushrooms een aantal activiteiten op het gebied van research & development, niet alleen voor champignons, maar ook voor tomaten, aardbeien en asperges.


Scelta Mushrooms heeft zich sinds de oprichting in 1993 ontwikkeld tot
wereldmarktleider op het gebied van marketing & sales van vooral
diepgevroren champignons. In de productiebedrijven in Nederland, Frankrijk en
Indonesië worden paddenstoelen verwerkt voor de voedingsindustrie. De
diepgevroren champignons komen terecht op pizza’s, in soepen en in
kant-en-klaarmaaltijden over de hele wereld. Tot de klanten van het bedrijf
horen Nestlé, Unilever en Campbell’s en een aantal grote internationale
supermarktketens.

In het nieuwe onderzoekscentrum bij Venlo wordt gezocht naar nieuwe
toepassings-, bereidings- en presentatiewijzen van champignons, tomaten,
aardbeien en asperges. Demonstratiekassen, een laboratorium, een professionele
restaurantkeuken en andere faciliteiten ondersteunen het sales & marketing
team van Scelta Mushrooms, dat ook opereert vanuit de nieuwe vestiging.

Bron: AgriHolland

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.