inspiratiedag glastuinbouw
homeprogrammasprekerslocatiecontactsponsorsaanmeldenmenu

Sprekers

cor hendriks

Cor Hendriks, sectormanager Tuinbouw Rabobank Nederland

Cor Hendriks is na zijn afstuderen aan de hogere Tuinbouwschool 12 jaar werkzaam geweest bij het toenmalige Ministerie van LNV en waarvan 10 jaar als teamleider in de glasgroenteteelt. In 1990 heeft hij de overstap gemaakt naar Rabobank Nederland en vervult vanaf dat moment de functie van sectormanager tuinbouw voor o.a. de glasgroenteteelt. In deze functie ondersteunt hij de lokale Rabobanken en groepsonderdelen bij financieringsvraagstukken van en strategische gesprekken met ondernemers in de glasgroenteteelt. Daarnaast wordt middels het volgen en analyseren van de ontwikkelingen in de keten een bijdrage geleverd aan o.a. studies en aan de herijking en ontwikkeling en implementatie van specifiek financieringsbeleid voor de glastuinbouw.

bart leemans

Bart Leemans, Commercieel directeur Koppert Cress b.v.

Bart Leemans is sinds 2011 werkzaam bij Koppert Cress. Leemans heeft hiervoor zijn sporen verdiend onder andere in de Food Service en out-of-home market. Na het afronden van de Hogere Hotelschool heeft hij bij diverse A-merk fabrikanten, waaronder Heinz, gewerkt. Tot 2011 was Leemans werkzaam bij de Koninklijke FruitmasterGroep.

Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen.

arie kruithof

Arie Kruithof, Triple Consultancy

Arie is directeur en senior consultant Finance bij Triple Consultancy. Arie verzorgt samen met zijn collega Dik Kruijthoff de workshop Alternatieve financieringsmogelijkheden? 

dik kruijthoff

Dik Kruijthoff, Triple Consultancy

Dik is Consultant Finance & bedrijfsadviseur bij Triple Consultancy en kent de bancaire, coöperatieve en agrarische wereld van binnen en van buiten. Dik verzorgt samen met zijn collega Arie Kruithof de workshop Alternatieve financieringsmogelijkheden? 

 arne van aalst Arne van Aalst, Algemeen directeur Prominent

twitter @arneaalst

Arne is algemeen directeur van telersvereniging Prominent. De trostomatentelers van Prominent zijn in het westen van Nederland gevestigd. In 1994 waren er zes Prominent telers. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid tot 25 telers met in totaal 271 hectare trostomaten.

giel hermans

Giel Hermans, Vleesveehouder, suikermaisteler en Agrarisch Ondernemer van het jaar 2011

 

 

Spreker nader bekend te maken

line

Direct op de hoogte worden gebracht zodra er meer informatie bekend is over de Inspiratiedag Glastuinbouw 2016?

Klik op de button en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan direct een e-mail zodra er meer informatie bekend is.

hou me op de hoogte

line

 

Partners
agroenergy svensson

Sponsors
valstarrijk zwaangrodanvan iperen