laatste update:23 mrt 2010

Redactie GFActueel
Het is goed toeven onder folie!

Hier is het bovendoek opengelopen.

De planten groeien goed. De splitsing is goed zichtbaar. Ze krijgen 1 maal per 2 dagen 70 cc water per plant.

Dit is de nieuwe inline led van Flow Magic. Onder deze led ontwikkelen de planten zich zeer goed. Je ziet dat het gewas het op alle fronten beter doet, zoals: meer blad, hogere plant, verdere ontwikkeling, dikkere stam, meer wortels en het blad wordt niet te donker. De belichtingstijden zijn verlengd van 14 naar 19 uur per etmaal.

Bij rood-blauw zie je een ophoping van assimilaten, wat de plant als het ware afremt in zijn ontwikkeling. Dit is zichtbaar in gekruld blad en een zeer donkere plant. De belichtingstijd is hier verkort van 14 naar 8 uur.Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.