Redactie GFActueel
Ik zoek een manier om de meerwaarde van mijn producten te verzilveren.

Afgelopen vrijdag was mijn tweede seminar over het project Greenportkas op mijn bedrijf. Een dikke honderd genodigden waren op deze middag afgekomen.

Duidelijke meerproductie
We konden van Wageningen UR horen dat er een duidelijke meerproductie in mijn nieuwe systeem is behaald. De universiteit heeft berekend dat ik een 20% meer opbrengst behaald heb in de semigesloten kas. Het gebruikte ras lijkt hier heel goed bij te passen.

Isolerend glas
Van Scheuten Glasgroep hoorden we de ontwikkelingen rondom hun nieuwe isolerende glas en vanuit EZ hield Renée Bergkamp een verhaal over innovatie. Wat dat betreft deden we het niet slecht in de tuinbouw!

Vertrouwen bij de klant
Vanuit het GroentenFruitbureau benadrukte Jack Stroeken dat het super belangrijk is om vertrouwen bij onze klanten op te bouwen. Vertrouwen in de hele sector, niet alleen in één bedrijf. En wat daar voor nodig is om dat te bereiken.

Topper in catering
Het was een prima middag, afgesloten met een topper in de catering. Mario Roberti had zich uitgesloofd om met mijn tomaten de catering extra glans te geven, wat natuurlijk heel goed gelukt was. Wel doodzonde dat de prijzen voor mijn mooie en duurzaam geproduceerde tomaten zo achterblijven. Ik zoek een manier om de meerwaarde van mijn producten te verzilveren, maar dat valt nog niet mee. Maar ik werk er aan.


Of registreer je om te kunnen reageren.