Glas

Nieuws

Eerste PlanetProof Tommies bij Jumbo

Vanaf deze week liggen de eerste Tommies snackgroente met het PlanetProof- keurmerk bij Jumbo.

Alle snackgroente die Greenco produceert en verkoopt onder het merk Tommies zijn vanaf heden PlanetProof gecertificeerd. Dit keurmerk wordt ook met stickers op de consumentenverpakkingen zichtbaar voor de consument.

Unitmanager Ton van den Hoek van Jumbo: “Met het gevarieerde Tommies-assortiment genieten onze klanten voortaan van lekkere en gezonde producten met de garantie dat ze verantwoord geteeld zijn. Hiermee zijn wij weer een stap dichter bij het realiseren van ons doel om in 2020 een volledig PlanetProof AGF-schap te hebben.”

‘Andere telers overtuigen’

Het keurmerk PlanetProof is de voortzetting van de certificering onder Milieukeur. Dat garandeerde tot op heden met name aan de afnemer dat product voldoet aan nauw omschreven milieu-eisen. Met het PlanetProof logo geven Jumbo, Greenco en ketenpartner The Greenery klanten de mogelijkheid bewust voor duurzame groente van Nederlandse bodem te kiezen. “Met het bemachtigen van het PlanetProof- keurmerk willen wij andere groente- en fruittelers overtuigen zich te certificeren. Samen kunnen wij Jumbo en andere retailers helpen hun duurzaamheidsdoelen te realiseren”, aldus Greenco CEO Robert Ketelarij.

Of registreer je om te kunnen reageren.