Doorgaan naar artikel

Rabobank betaalt mee aan ondernemerscheck glastuinders

Rabobank betaalt maximaal de helft van de kosten van een assessment op ondernemerschap via Coalitie HOT.

Met de bureaus Berenschot en DeBoer zijn afspraken gemaakt voor deelname van glastuinders. De kosten van een assessment worden voor maximaal de helft vergoed door de bank. Kosten voor coaching of advies zijn voor de telers zelf.

Ontwikkeling bedrijven

Met deze stap willen Rabobank en andere partners in Coalitie HOT de ontwikkeling van bedrijven in de hand werken. Belangrijk is dat bedrijven alle competenties in de directie in huis hebben. In een video van Coalitie HOT laat komkommerteler Marjon van Gog weten dat de sessie het internationaal opererende bedrijf geholpen heeft de juiste plek te vinden voor personeel en kinderen. Chrysantenkweker Bart van Ruijven stelt in de video dat de 7 partners in het bedrijf elkaar goed aanvulden, maar alleen op personeelsbeleid een aanscherping behoeft. Telers bepalen zelf of en welke sessie ze volgen.

Berenschot laat weten dat de informatie uit de assessments uitsluitend met telers wordt gedeeld en niet met de bank. De pilot voor deze assessment startte een jaar geleden. Ondertussen voerde Berenschot voor 12 telers deze onderzoeken uit.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin