Doorgaan naar artikel

Lidl komt met goedkope lijn gesneden groente

Lidl heeft circa 30 nieuwe bewerkte groenteproducten opgenomen. AH start deze week tests met een nieuwe verswinkel.

Lidl introduceert in het haar Nederlandse winkels gesneden groente en groenterijke gemaksproducten als lunch- en maaltijdsalades. De prijs die de winkelketen ervoor kiest ligt scherp. Een verpakking van 400 gram soepgroente kost € 0,89, waar dat bij Albert Heijn € 2,00 kost. De zak 200 gram gesneden prei van € 0,69 kost bij Albert Heijn € 1,09.

Standaardpakket supers

Ook de groentefriet, bloemkoolrijst en courgette-spagetti is opgenomen in het Lidl-assortiment, blijkt uit een aankondiging in nationale kranten en op de website. Het nieuwe aanbod past in het streven van Lidl om verder te groeien in vers. Veelal gaat het om producten die veel andere supermarkten al in het assortiment hebben, zoals kleinere zakjes met voorgesneden roerbakmixen en sperziebonen. Dat geldt ook voor kant-en-klare geschilde asperges, bloemkool- en broccoliroosjes.

Plannen AH met vers

Eerder kondigde ook Albert Heijn aan 33 nieuwe salades en 72 nieuwe maaltijden met groentecomponenten te introduceren.

AH gaat klanten zelf de mogelijkheid geven salades en toevoegingen samen te stellen. Verder komt de supermarktketen met slazakjes van 50 gram om kleine hoeveelheden voor sandwiches te bieden.

Mogelijk gaat de keten nog verder. Deze week opent een nieuwe winkel in Hoofddorp met een 2 keer zo grote AGF-afdeling, met nieuwe technieken, elementen en opstellingen en nieuwe rollen voor winkelpersoneel.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin