Glas

Nieuws 1 reactie

Tomatentelers genomineerd voor Agrarisch Ondernemer 2014

Tomatentelers Philip van Antwerpen (Rilland) en Kees van Veen (Wieringermeer) zijn genomineerd voor de titel Agrarisch Ondernemer 2014.

Ook champignontelers René en Gonny Voet uit Volkel dingen mee naar de titel.

In totaal dingen tien kandidaten mee naar de uitverkiezing van Agrarisch Ondernemer van 2014. Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken maakt op 27 maart de prijswinnaar bekend. In totaal stelden 76 bedrijven zich kandidaat voor deze prestigieuze titel. De ondernemers vertegenwoordigden alle sectoren en alle regio's in Nederland. De partners in deze prijs - ABN Amro, Flynth, ForFarmers Hendrix, Vion en Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) - selecteerden hieruit tien kandidaten, allen topondernemers. Zij zijn gewogen op gedurfd ondernemerschap en de financiële resultaten over de laatste jaren.

De vakjury onder leiding van voorzitter Aalt Dijkhuizen van de Raad van Bestuur Wageningen UR nomineert uit deze tien kandidaten vijf ondernemers. De jury bezoekt de bedrijven en praat met de ondernemers. De vijf nominaties worden begin maart bekendgemaakt. U krijgt dan als publiek ook de gelegenheid uw stem uit te brengen op een kanshebber. De ondernemer met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Eén reactie

  • p.c.m. olsthoorn

    super leuk voor jullie philip , terechte nominatie

Of registreer je om te kunnen reageren.