Glas

Nieuws

Veilingupdate: sla kijkt omhoog

De prijzen voor sla voor de klokken van Belorta en The Greenery gaan gemiddeld iets omhoog.

Vandaag doen twee sorteringen sla het voor de klok van Belorta beter en twee doen het slechter dan gisteren. De sortering 35 kilo ging van 41 naar 34 cent. De sortering 37 kilo steeg van 39 naar 44 cent. De sortering 39 cent ging van 52 naar 48 cent. En de sortering 44 kilo ten slotte steeg weer, van 54 naar 62 cent. Het gemiddeld prijspeil voor de Belgische kassla ligt daarmee sowieso op een aantrekkelijker peil dan de afgelopen vier weken doorgaans het geval was.

Voor de klok van The Greenery waren er noteringen voor de sorteringen 37 kilo (42 cent) en 41 kilo (44 cent). Beide sorteringen verbeterden zich ten opzichte van eind vorige week toen de prijzen halverwege de 30 cent bleven steken.

Bekijk meer actuele veilingprijzen

Of registreer je om te kunnen reageren.