Glas

Nieuws

Interpolis onderzoekt gewasschade na storm

Verzekeraar Interpolis onderzoekt de stormschade aan gewassen in vooral de tuinbouwsector.

Het was vooral de wind die op plaatsen problemen opleverde. Verzekeraar Interpolis had woensdagmiddag circa 25 schademeldingen ontvangen en dan voornamelijk uit de tuinbouwsector. Van verschillende kassen zijn ruiten kapot gewaaid. Interpolis inventariseert nog welke schade hieruit voortvloeit aan gewassen.

Bij verzekeraar AgriVer kwam één melding binnen van hagelschade in rode kool. Univé geeft aan geen noemenswaardige schadeclaims naar aanleiding van de storm te hebben ontvangen.De schade van de storm die dinsdag en woensdag over Nederland trok, lijkt op agrarische bedrijven tot zover mee te vallen.

Of registreer je om te kunnen reageren.