Doorgaan naar artikel

Standhouders lopen niet warm voor Tuinbouw Contactdagen

Het evenementencomplex De Broodfabriek, beter bekend onder de voormalige naam Evenementenhal Rijswijk, heeft besloten de Tuinbouw Contactdagen die op 2 en 3 oktober gehouden zouden worden, uit te stellen. Het ten doel gestelde minimale aantal standhouders van 150 blijkt niet haalbaar.

De Broodfabriek introduceerde onlangs de Tuinbouw Contactdagen in Rijsbergen. De branche heeft het initiatief en de opzet van de Tuinbouw Contactdagen volgens de organisatie positief ontvangen, maar door de marktomstandigheden is de conclusie getrokken dat het niet haalbaar is om op 2 en 3 oktober een representatieve groep tuinbouwbedrijven te presenteren.

 

In de komende periode worden toeleveranciers aan de tuinbouwbranche uitgenodigd voor een informatie- en brainstorm bijeenkomst in De Broodfabriek. Op deze manier wil de organisatie een gezamenlijk en breed gedragen concept opstellen voor een effectief tuinbouwevenement in het hart van de Nederlandse tuinbouwbranche. Daarnaast biedt deze bijeenkomst aan bedrijven die De Broodfabriek nog niet kennen, de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden van deze locatie.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin