Glas

Nieuws laatste update:22 jul 2013

DLV Plant en GreenQ bundelen krachten

De voorlichtingsorganisaties DLV Plant en GreenQ hebben besloten hun krachten te bundelen in een strategische samenwerking.

De activiteiten van beide organisaties vullen elkaar aan en gezamenlijk hopen ze wereldwijd de kennispartner voor de glastuinbouw te worden.

DLV Plant en GreenQ blijven voorlopig onder eigen naam actief, maar zullen de komende tijd werken aan een volledige integratie. Die integratie moet leiden tot versterking van de activiteiten van beide organisaties op gebied van onderzoek, kennisontwikkeling, opleiding en advisering.

Peter Klapwijk, oprichter van GreenQ, treedt uit de directie van GreenQ en gaat zich richten op het advieswerk. De locatie van GreenQ in Bleiswijk wordt voor beide bedrijven het hart van de internationale glastuinbouw activiteiten. De onderzoeksactiviteiten glastuinbouw van DLV Plant worden op de locatie van GreenQ geconcentreerd.

De samenwerking heeft vorm gekregen door een substantiële overname van GreenQ aandelen door DLV Plant. DLV Plant krijgt daarmee een aanzienlijk belang in GreenQ.

Of registreer je om te kunnen reageren.