Glas

Nieuws

Kassenbouwers willen samen op één vakbeurs

De leden van branchevereniging AVAG zullen dit jaar niet deelnemen aan vakbeurzen in november van dit jaar.

Ze willen versnippering van beurzen voorkomen nu Hortifair 2013 is geannuleerd en andere initiatieven ontstaan op andere plaatsen. AVAG is voorstander van één vernieuwend, sterk en eenduidig concept voor een Technologie Tuinbouwbeurs in 2014.
De leden van de AVAG willen zelf werken aan een eenduidig concept voor een Technologie Tuinbouwbeurs in 2014. Dat kan in samenwerking met andere partijen, maar hoeft niet blijkt uit het persbericht.

Een werkgroep zal formuleren hoe de AVAG het concept voor zo’n nieuwe vakbeurs ziet. De Nederlandse toeleverende bedrijven voor de glastuinbouw moeten zich goed kunnen presenteren zowel aan Nederlandse als buitenlandse beursbezoekers. Het inhoudelijke concept kan vervolgens uitgewerkt worden door een beursorganisatie of -facilitator.

Of registreer je om te kunnen reageren.