Glas

Nieuws

Kom in de Kas 2014 op 5 en 6 april

De 37e editie van Kom in de Kas vindt plaats op 5 en 6 april 2014. Ook dit jaar heeft de glastuinbouwsector zich hard gemaakt om dit unieke publieksevenement in de benen te houden.

Eind mei 2013 deed FloraHolland al de toezegging om voor twee jaar partner te worden van Kom in de Kas. De glasgroenteverenigingen verenigd in Dutch Produce Association, Coöperatie Door, Harvest House en Fresh Produce Growers hebben onlangs groen licht gegeven voor de financiële ondersteuning. De huidige hoofdsponsors, Rabobank en Interpolis continueren hun bijdrage in 2014. Hiermee is de financiering van de 37e editie een feit en kan de organisatie worden opgestart.

De landelijke kick-off van Kom in de Kas vindt plaats op donderdag 3 april 2014 in de regio Bommelerwaard. Kwekerij Mansflowers in Brakel is dit jaar gastheer voor deze happening. Kunst in de Kas wordt als thema gebruikt tijdens deze landelijke kick-off.

Of registreer je om te kunnen reageren.