Glas

Nieuws laatste update:14 okt 2013

Kas Sunny Tom verkocht aan aardbeitelers

Het moderne kassencomplex in Venlo van het failliete tomatenbedrijf Sunny Tom is verkocht.

Dat meldt curator Leon Kunzeler. Twee aardbeientelers hebben het complex gekocht en zullen vanaf volgend jaar aardbeien gaan telen in de kassen en de warmtelevering herstarten aan de zorginstelling in Venlo. Het gaat om de ondernemers Marcel Dings en Peter van den Eertwegh. Over de overnamesom doet Kunzeler nog geen uitspraken.

Daarmee is de afwikkeling van het faillissement overigens nog lang niet afgewikkeld. De kassen in Belfeld moeten nog worden verkocht. Het is ook niet duidelijk wat dit betekent voor de failliete ondernemer Joep Raemakers.

De curator onderzocht nog mogelijkheden tot een doorstart voor Raemakers, maar het is nu een overname geworden. De verdere afwikkeling van het faillissement kan nog een jaar in beslag nemen, verwacht Kunzeler.

Of registreer je om te kunnen reageren.