Glas

Nieuws laatste update:3 okt 2012

Opbrengst veiling glasbedrijven valt tegen

De online veiling van drie glastuinbouwbedrijven heeft in totaal tot zes biedingen geleid.

Het duurste perceel in Bleiswijk leidde tot één bieding en dat viel veilingorganisatie DTZ tegen. Vastgoedadviseur Kim van der Sluis: “we hadden meer biedingen verwacht, omdat meer partijen biedtoegang hadden gevraagd. We gaan kijken wat de oorzaak is dat maar één bod is uitgebracht.”

Ook een makelaar noemt dat geen al te beste opbrengst voor toch een goed perceel. Het bod van 1,45 miljoen euro ligt 50.000 euro boven het openingsbod. Ook in Belfeld kwam één bod binnen en kwam het eindbod uit op 550.000 euro. In Maasdijk boden meerdere partijen tegen elkaar op en eindigde het bod op 950.000 euro na vier stappen van 25.000 euro. De meeste biedingen kwamen in het laatste half uur, stelt Van der Sluis. De eigenaren hebben nu vijf werkdagen om te bepalen of het bod gegund wordt. DTZ geeft daarover adviezen. “Daarover willen we nu nog niets kwijt.”

Of registreer je om te kunnen reageren.