Glas

Nieuws 1 reactielaatste update:14 nov 2012

'Verander-van-gasprijs strategie'

Voor het geval u nog twijfelt over een koppeling olie- en gasprijs, heeft de afgelopen periode één ding duidelijk gemaakt: die koppeling in prijsvorm bestaat alleen als de olieprijs stijgt, als hij daalt geldt het niet.

Dus welke politicus of energie leverancier nog durft te beweren dat de “marktwerking” de prijs bepaalt op de TTF handelsmarkt, die liegt willens en wetens. Degene die het slimst omgaat met voorraadbeheer en prijsvisie bepaalt de marktprijs. En wij, afnemers, zullen daar ernstig rekening mee moeten houden bij de in- en verkoop van onze energiebehoeftes.

 

Lees de volledige energiecolumn van Rop Petit in de onderstaande bijlage.

Eén reactie

  • M Numan

    O, er is er eentje wakker geworden!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.