Glas

Nieuws

Kijkje over de schutting bij TNO Crossover Event

TNO opent op 4 december zijn ‘schatkamer’ aan technologiën uit andere sectoren tijdens het ‘crossover event’ op de Demokwekerij Westland in Honselersdijk.

De deelnemers kunnen zich inschrijven voor 1 of 2 verdiepingssessies waarin zij worden uitgenodigd mee te discussiëren over de voordelen die technologie uit andere sectoren op zou kunnen leveren in de tuinbouw.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn: waterbehandeling (met waterstofperoxide), toegevoegde waarde voor producten (met smaak- en gezondheidseigenschappen of slimme coating), koppeling glastuinbouw-woonwijk vanuit geothermie, verwaarden van reststromen, betere klimaatbeheersing in kassen en arbeid (robotica en optimalisatie relatie mens-machine)
Doel van de bijeenkomst is om innovatieve tuinders te vinden die actief aan de slag willen met een van de technologiën. TNO stelt uit haar MKB-programma middelen ter beschikking om de ondernemers hierbij te ondersteunen.
Meer informatie en inschrijving voor het Crossover Event via de website van TNO.

Of registreer je om te kunnen reageren.