Glas

Nieuws

WES en Powerhouse bundelen krachten

Powerhouse uit Almere en Westland Energie Services uit Honselersdijk bundelen op 1 oktober 2010 hun krachten.

Powerhouse, elektriciteitshandelshuis met wortels in de tuinbouw, en Westland Energie Services, energiespecialist voor de glastuinbouw, gaan samen door onder de naam Powerhouse, vanuit een nieuw kantoor in Almere. Spil van het nieuwe bedrijf is het online handelsplatform waarop klanten hun elektriciteit en gas flexibel kunnen inkopen en verkopen.

Marktleider in glastuinbouw
Het online handelsplatform is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Powerhouse, onderdeel van RWE, is marktleider in het glastuinbouwsegment als het gaat om elektriciteit en gas. Die positie bouwt het bedrijf uit, maar de ambities gaan verder.
Patrick Lammers, ceo van Powerhouse: ‘De zakelijke markt is rijp voor flexibele energie. En dat geldt niet alleen voor bedrijven die zelf energie kunnen terugleveren, maar ook voor grootverbruikers die kunnen switchen in hun moment van afname. Of voor bedrijven die alert willen profiteren van bewegingen in de markt. Bedrijfsenergie is geen gegeven, maar een tool die je zelf in de hand hebt. En je praat over aanzienlijke kostenbesparingen als je dat slim doet.’

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.