Glas

Nieuws

Ruim 3500 bezoekers beurs Westland

De Westland Tuinbouw Relatiedagen hebben op 15 en 16 september ruim 3500 bezoekers getrokken. Dat zegt organisator Joop de Looze. Volgend jaar komt de beurs er weer. “Waar is nog niet duidelijk, maar het liefst in de derde week van september”, aldus De Looze. De beursorganisatie wil dan ook de stap maken naar kennisoverdracht.

De beurs was in handen van ICEM (International Company Exhibition Management). In totaal kwamen er 3578 mensen als bezoeker naar de beurs. De organisatie had tussen de 3000 en 4000 bezoekers verwacht. De Looze is tevreden over dat aantal en verwacht dat het bezoekersaantal de komende jaren nog kan groeien. Ook waren de meeste standhouders tevreden, aldus de organisator. “Ze hebben gezegd volgend jaar graag weer te willen komen en ook hebben we al aanmeldingen gekregen van nieuwe standhouders.”

Geen goede catering
Toch zijn er ook kanttekeningen. Er waren klachten over de service. Het buffet was te snel op. Verder gaven de standhouders aan graag van drank te worden voorzien in plaats van het te moeten gaan halen. De Looze wil daarom goed naar de beursformule kijken en deze eventueel aanpassen. Verder denkt De Looze er aan om volgend jaar iets te gaan doen aan kennisoverdracht in de vorm van workshops in samenwerking met LTO.

Tijdstip beurs
Waar de beurs volgend jaar in het Westland gehouden wordt, is nog niet duidelijk. Voor de tweede week van september heeft ICEM data vastgelegd met het Vreeloo-Centrum in De Lier. De Looze: “Maar eigenlijk willen we in de derde week van september de beurs organiseren.” Er zijn ook nog zo’n 2 tot 3 andere locaties in het Westland waar de beurs gehouden zou kunnen worden.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.