Glas

Nieuws

Horti Fair stuk minder standhouders dan 2009

De komende Horti Fair in oktober dit jaar gaat naar alle waarschijnlijkheid een stuk minder groot worden dan de jaren ervoor.

Voor de beurs hebben zich inmiddels ruim vierhonderd bedrijven aangemeld die standhouder willen zijn. Dat aantal valt de organisatie nog niet tegen gezien de versnippering die er is op het gebied van het beursaanbod en de crisis in de sector. "De beurs is een afspiegeling van hoe het er bij staat in de sector", zegt woordvoerder Hermen de Graaf.

De organisator stuurt aan op een zo compleet mogelijke Horti Fair. De organisatie verwacht uiteindelijk op tussen de 400 en 500 deelnemers uit te komen. Vooral het aantal deelnemers in het groene segment loopt minder dan anders. Dat wordt grotendeels veroorzaakt door de FloraHolland Trade Fair die in november wordt gehouden.

Het deelnemersaantal dat dit jaar ergens tussen de 400 en 500 deelnemers uit zal komen, is een stuk minder dan vorig jaar toen de beurs 740 deelnemers had. Dat aantal beursdeelnemers was toen ook al minder dan andere jaren, maar de beurs was toen wel minstens zo compleet als anders, aldus De Graaf.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.