Glas

Nieuws 3 reactieslaatste update:14 jul 2010

Giel Beelen bekogeld met FrEsteem tomaten

Giel Beelen, dj van 3FM is vanmiddag in Amsterdam bekogeld met tomaten van FresQ FrEsteem. De radiopresentator kwam hiermee zijn belofte na dat als Nederland de finale niet zou winnen mensen hem mochten bekogelen met tomaten.

Vorige week gaf Beelen in zijn radioprogramma aan dat mensen hem met tomaten mogen bekogelen als Nederland de finale zou verliezen. Hij kwam zijn tegenprestatie vanmiddag na. Op zijn site riep hij mensen op naar Amsterdam te komen om hem te bekogelen. Vanmiddag reed hij met een bakfiets vol tomaten naar De Dam. Er waren verschillende mensen speciaal naar De Dam gekomen om te gaan gooien.

75 kilo gegooid
De tomaten werden geleverd door FresQ FrEsteem. Het ging totaal om 75 kilo rode en oranje tomaten. "Hij is goed bekogeld", zo zag Agnes van den Berg van FresQ FrEsteem die erbij aanwezig was. Zo'n dertig tot veertig mensen zagen hun kans schoon en gooiden er flink op los. Giel Beelen deed er vervolgens live verslag van op de radio. Volgens Van den Berg is Geelen de tomaten toch wat meer gaan waarderen. "De smaak ervan vond hij goed", aldus Van den Berg.

Vanavond komt het item op tv om half zeven bij RTL Boulevard. Op de site giel.vara.nl komt in de loop van de dag een filmpje te staan van de tegenprestatie van Beelen.


Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  nvt

  Wist Fresteem dat het voor tomatengooien was?? Normaal gebruiken ze daar overrijpe tomaten voor dat is een stuk minder pijnlijk dat zal Giel kunnen beamen.
  Maar leuke reclame is het zeker.

 • no-profile-image

  Nieuwsgierig BV

  Agnes van den Berg werkt volgens mij al heel lang niet meer bij FresQ/Fresteem.

 • no-profile-image

  redactie gfactueel

  @Nieuwsgierig
  U heeft gelijk hoor, Agnes was er aan het werk namens FresQ/FrEsteem, zo is mij verteld.
  redacteur Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.