Glas

Nieuws

Deelname beurs Westland boven verwachting

De organisator van de Westland Tuinbouwrelatiedagen verwacht tegen de honderd deelnemers uit te komen die meedoen aan de eerste editie van deze nieuwe tuinbouwvakbeurs in De Lier.

Inmiddels hebben zich tachtig deelnemers ingeschreven bij de organisatie ICEM (International Company Exhibition Management). Volgens organisator Joop de Looze zitten er nog zo’n 20 tot 30 deelnemers 'in de pijpleiding'. “We verwachten uit te komen op ongeveer honderd deelnemers voor de eerste editie van deze beurs. Dat is meer dan we verwacht hadden. We gingen uit van zestig deelnemers.”

Kaarten
De organisatie gaat begin september 7400 gratis kaarten versturen aan telers. Standhouders kunnen ook onbeperkt kaarten krijgen die ze kunnen versturen naar hun relaties. De beurs vindt plaats op 15 en 16 september in het Vreeloo-Centrum in De Lier en is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur. De Looze verwacht dat er tussen de drie- en vierduizend bezoekers gaan komen. "Daarmee zouden we al heel tevreden zijn." Op de vakbeurs presenteren zich toeleveranciers in de groente- en sierteelt en de boomkwekerij- en bloembollensector.

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.