Glas

Nieuws

Tuinbouwbruiden bij Kom in de Kas Erica

Een bruidsmodeshow met spectaculaire boeketten, geshowd door tuinderdochters, Zumba-demonstraties, live muziek, een keur aan groenten en sierproducten. De glastuinbouw in Erica maakt ook dit jaar weer een spetterend evenement van Kom in de Kas.

Het thema van dit jaar is ‘Mooi, lekker & gezond’, kortom: genieten! Dat kan bijvoorbeeld van de schitterende ‘tuindersbruiden’ die in samenwerking met een bruidsmodezaak de nieuwste bruidsjurken showen. Genoten kan ook worden van het vakwerk van de teler. De deelnemende bedrijven telen onder meer komkommer en kleinfruit.

Smakelijke groentehapjes
De Emmense glastuinbouwregio herbergt heel veel groentetelers. ‘Gezond en lekker’ is core business in Emmen. De bezoeker wordt dan ook getrakteerd op vele smakelijke groentehapjes, boordevol vitamine. Maar ook wie gezond en op tropische muziek in een tropische kasomgeving wil bewegen, komt ruimschoots aan zijn trekken. De Zumba-demonstraties bieden volop mogelijkheden.

Data en locaties
Elf bedrijven doen mee op zaterdag 27 en zondag 28 maart aan deze 33e editie van het evenement. Ze liggen aan de Tuindershof, de Tuinderslaan, de Warmoesweg en de Beekweg. Bezoekers kunnen er op zaterdag terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Stan Verstegen

Of registreer je om te kunnen reageren.