Glas

Nieuws

Tomaat centraal in The Taste of Life Basics

Op vrijdag 19 maart staat het programma Taste of Life Basics volledig in het teken van de Nederlandse tomaat. ZON Fruit & Vegetables, The Greenery, VDN en FresQ nemen samen de financiering van deze uitzending voor hun rekening.

Ook dit keer nemen meesterkok Rudolph van Veen en professioneel tuinder Rob Baan de kijker mee in de cirkel van grond tot mond. De uitzending is op vrijdag 19 maart om 16.30 uur op RTL 4.

Het programma The Taste of Life Basics is de grootste kookschool van Nederland op televisie en internet. The Taste of Life Basics gaat over basiskoken, waarin meesterkok Rudolph van Veen kookles geeft en professioneel tuinder Rob Baan vertelt over groenten en fruit. Voedingsdeskundige Kees de Gooijer, gespecialiseerd in de gezondheidsaspecten van eten, is als wetenschapper verbonden aan het programma. The Taste of Life Basics gaat terug naar de basis in de keuken, naar verse, gezonde ingrediënten en met plezier leren koken. Stap voor stap wordt informatie en uitleg gegeven over verschillende kooktechnieken. Ook wordt  voorlichting gegeven betreffende voedingswaarden, kwaliteit en productieprocessen van Nederlandse producten.

Bron: FresQ

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.