Glas

Nieuws

Rabo en Kom in de Kas tekenen nieuw contract

Rabobank wordt opnieuw voor een periode van drie jaar hoofdsponsor van Kom in de Kas.

Dick Oosthoek, afdelingsdirecteur akker- en tuinbouw van Rabobank Nederland en Nico van Ruiten, voorzitter van Stichting Innovatie Glastuinbouw ondertekenden het sponsorcontract in het nieuwe kassencomplex van Anthura te Bleiswijk. Op 25 maart 2010 vindt hier de landelijke opening van Kom in de Kas plaats. Rabobank Nederland is sinds de professionalisering van Kom in de Kas een van de hoofdsponsoren.

Vertrouwen in de toekomst
Rabobank wil met de ondertekening van dit sponsorcontract ook onderstrepen veel vertrouwen te hebben in de toekomst van de Nederlandse glastuinbouw. De heer Oosthoek benoemde bij de ondertekening in dit verband de positieve rol van Kom in de Kas op het
imago van de Nederlandse glastuinbouw.

33e editie
Op zaterdag 27 maart en zondag 28 maart 2010 vindt de 33e editie van Kom in de Kas 2010 plaats, de jaarlijkse open dag van de Nederlandse glastuinbouw. Dit jaar zijn in 22 regio’s verspreid over het land vele bedrijven te bezoeken. Thema van Kom in de Kas 2010 is ‘Mooi, lekker & gezond’. Vorig jaar brachten zo’n 165.000 mensen een bezoekje aan de kassen in Nederland. De website www.komindekas.nl geeft een overzicht van alle regio’s en opengestelde bedrijven.

Bron: Kom in de Kas


Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.