Glas

Nieuws

Nieuw: Energie op gfactueel.nl

Vanaf vandaag heeft gfactueel.nl - het onlineplatform voor de voedingstuinbouw - een nieuwe webpagina erbij. Naast Ondernemen, Glas, Vollegrond, Markt en Retail is de webpagina Energie vandaag live gegaan.

Energie is voor Groenten & Fruit een belangrijk speerpunt. De redactionele koers is er op gericht om veel ruimte te bieden aan dit onderwerp, net als ondernemerschap, markt en afzet. Om hier ook uiting aan te kunnen geven, heeft de redactie een eigen pagina op de website gecreeerd waarop al het energienieuws, achtergronden & thema's en marktanalyses te vinden zijn.

Extra aandacht

Voorheen besteedde de redactie van Groenten & Fruit al veelvuldig aandacht aan dit onderwerp. Zij deed dit in samenwerking met de voormalige redacteuren van Energiek2020.nu. Echter nu staat alle informatie en gegevens ook apart geselecteerd op de website gfactueel.nl.

Veel informatie
Niet alleen het eigen nieuws van de redactie zal hier terug te vinden zijn, ook de schat aan informatie die de afgelopen jaren verzameld is door de voormalige redactie van Energiek2020.nu. Deze waardevolle praktijkinformatie wordt overzichtelijk gerubriseerd aangeboden op het nieuwe gedeelte van het website.

Speerpunt op web en bladen

Niet alleen op de website is te merken dat energie een belangrijk speerpunt is van de redactie. Ook in Groenten & Fruit Actueel (verschijnt wekelijks op dinsdag) en Groenten & Fruit Magazine (verschijnt maandelijks) is er extra aandacht voor alle onderwerpen die raakvlak hebben met het thema energie.


Bron: gfactueel.nl - Auteur: Esther de Snoo

Of registreer je om te kunnen reageren.