Glas

Nieuws 1 reactielaatste update:7 dec 2010

Nico van Ruiten herkozen als voorzitter

Nico van Ruiten, voorzitter van LTO Noord Glaskracht, is gisterenmiddag herkozen. De ledenraad heeft hem gevraagd een tweede termijn van vier jaar voorzitter vol te willen maken.

Van Ruiten heeft er de eerste termijn van vier jaar als voorzitter van LTO Noord Glaskracht opzitten. De ledenraad met daarin 24 ondernemers uit tien regionale secties verkozen gisteren unaniem om Van Ruiten verlenging van het voorzitterschap te geven. 

Van Ruiten bedankte de ledenraad voor het vertrouwen en gaf aan graag weer voor de belangen van de glastuinders op te komen. "U maakt het mij ook gemakkelijk dit werk te doen. U toont veel ondernemerschap, lef en passie", zo zei Van Ruiten. Hij gaf aan dat bij elk bedrijfsbezoek met politici of andere mensen van buiten de sector, deze mensen steeds weer onder de indruk raken van de prestaties en innovaties van glastuinders. 

Ook het team van goede en betrokken medewerkers binnen LTO Noord Glaskracht en daarbuiten, maakt dat Van Ruiten zijn functie goed kan uitvoeren. "Zij formuleren de standpunten en argumenten en ik hoef ze alleen maar zo krachtig mogelijk over te brengen." De voorzitter bedankte iedereen voor de inzet en gaf aan dat hij er voor zal gaan om zo veel mogelijk resultaat te gaan boeken.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen 

Ellis Langen

Eén reactie

  • no-profile-image

    Bernadette Bijman Kroon Rubens BV

    Met Nico hebben wij een echte topman in huis. Hij kan tegen een stootje en hij luistert goed naar zijn leden.

Of registreer je om te kunnen reageren.