Glas

Nieuws laatste update:13 okt 2010

Dechering wordt nieuwe directeur Horti Fair

"Er is al een goede vernieuwing in gang gezet voor de beurs. Daar gaan we mee door. We gaan er keihard aan werken de beurs te vernieuwen." Dat zegt Frans Peter Dechering die vanaf 1 januari de nieuwe directeur is van de Horti Fair.

Dechering volgt Wim van der Loo op als directeur van de Horti Fair. Dat gaat per 1 januari gebeuren. Dechering is aangenomen voor onbepaalde tijd en gaat vanaf 1 januari drie dagen in de week werken als directeur. Dechering heeft gewerkt bij Groeinet Informatiesystemen, Brinkman, Cebeco en heeft al jaren een eigen adviesbureau Blooming Bizz Management. Dechering is nu ook manager bij Floricom, maar die functie gaat hij neerleggen.

Fris
"Ik vind het gaaf dat de Horti Fair een icoon is. Het is een uitdaging om de beurs nog beter neer te zetten zodat de concurrentiepositie van de Nederlandse groente- en sierteeltsector wordt versterkt." Dechering geeft aan dat er flink werk aan de winkel is, maar kan nog niet aangeven - en vindt dat ook niet netjes - om zich daar nu al over uit te laten. Hij vindt het wel prettig dat er een nieuw bestuur en voorzitter is. "Met een fris nieuw bestuur gaan we samen aan de slag."

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen


Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.