Glas

Nieuws

Vakbeurs Energie groeit in exposanten

De vakbeurs Energie 2009 die in oktober in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden, zal groter zijn dan ooit. Dat meldt de organisator.

Voor de beurs hebben zich 275 exposanten aangemeld en in 2008 waren dat er nog 225. Het aantal bezoekers dat de beurs bezocht, groeide vorig jaar met maar liefst veertig procent tot ruim vijfduizend bezoekers. De beurs wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

Accenten en wkk
De beurs biedt grote en midzakelijke energieverbruikers een scala aan mogelijkheden voor het verlagen van de energiekosten van gebouwen en industriële processen. Zo is er alles te vinden over het gunstig inkopen van energie, energiebesparende maatregelen, CO2 reductie en energiemanagement. Mede door het bezoekersonderzoek vorig jaar en de inbreng van de adviescommissie ligt er een extra accent op CO2 reductie en opslag, emissierechten, renewable energy technieken en noodstroomvoorzieningen. Ook is er een wkk-plein.

Adviescommissie
Energie 2009 wordt vakinhoudelijk ondersteund door een adviescommissie bestaande uit brancheverenigingen en kennisinstituten zoals VNO-NCW, NVTG, Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf, MKB Nederland, VEMW, Aedes, Uneto-Vni, DE Koepel en ECN.

Bron: DeGroentenenFruit.nl – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.