Glas

Nieuws

Deelnemers Energiek2020 Event zeer tevreden

Het Energiek2020.nu Event van 16 april 2009 kreeg van de deelnemers een 8 als rapportcijfer voor de inhoud.

Het Energiek2020.nu Event werd 16 april in Bleiswijk gehouden in samenwerking met Improvement Centre en Wageningen UR Glastuinbouw. Uit een enquête blijkt dat het de deelnemers zeer goed bevallen is.

Workshops
Het programma van het Event bestond uit 14 verschillende workshops over energie-efficiënt produceren, lezingen van Aat Dijkshoorn en Maurice Groen en het vrij bezoeken van de proeven bij Improvement Centre en Wageningen UR Glastuinbouw. Als klap op de vuurpijl was er nog de 'publieke' openstelling van de revolutionaire energie leverende kassen van het IDC. Alles was gratis toegankelijk voor tuinders.

Volgend jaar weer
97% van de deelnemers wil volgend jaar weer deelnemen. Beide lezingen scoorden een 7 als rapportcijfer. De rapportcijfers voor de workshops varieerden van een ruime 6 tot een 9. Vooral de workshops over Energie onder de Knie, Energie en Strategie en Gewasbescherming bij energiezuinige Klimaatbeheersing trokken veel deelnemers. 'Zo doorgaan', 'veel zinnige informatie' en 'goede mix van telers, toeleveranciers en wetenschappers' werden nog als opmerkingen toegevoegd. Verder vond 90% dat het Event aansluit op de wensen en behoeften en de accommodatie en de catering kregen 8-en als rapportcijfer.

Minpuntje was de bereikbaarheid; door de uitgebreide wegwerkzaamheden aan afrit Bleiswijk van de A12 en de Provinciale weg (N209), was er een omleiding ingesteld.

Bron: Energiek2020 – Auteur: Ton van Gastel

Ton van Gastel

Of registreer je om te kunnen reageren.