Glas

Nieuws 1 reactie

Ton Janssen aangenaam verrast

Tomatenteler Ton Janssen uit Venlo is aangenaam verrast met de titel Groenten & Fruit Man van het Jaar 2009. Vorige week vrijdag werd ‘Mr. Tasty Tom’ door de redactie ‘overvallen’ op zijn bedrijf en vervolgens in de bloemen gezet.

Nietsvermoedend maakte Ton Janssen met enkele teeltadviseurs een rondje door zijn bedrijf. Groot was zijn verbazing toen hij een delegatie van de redactie zijn kas binnen zag komen. Het gebaar en de blijk van waardering werden door Ton Janssen op de juiste waarde geschat. Hij gaf aan ook volgend jaar met groot enthousiasme promotie te blijven maken voor met name de Hollandse tomaten en andere kasproducten.

Goede reacties
De keuze van de redactie om Ton Janssen te benoemen tot Groenten & Fruit Man van 2009 krijgt veel bijval in de sector. Aan de bekendmaking op de website zijn diverse reacties toegevoegd. Unaniem wordt gesproken over een terechte blijk van waardering. Ton Janssen kreeg de titel vanwege zijn tomeloze inzet voor de Nederlandse smaaktomaat en zijn belangrijke bijdrage aan de promotiecampagne op de Duitse markt. Op de foto neemt hij de bloemen en felicitaties in ontvangst van hoofdredacteur Roger Abbenhuijs.


Bron:gfactueel.nl   Auteur: Roger Abbenhuijs

Roger Abbenhuijs

Eén reactie

 • no-profile-image

  Fruitmandshop.nl

  Ton,

  Namens Fruitmandshop.nl van harte gefeliciteerd! Veel van onze fruitmanden laten wij bezorgen met jouw Tasty Tom. Prima product, goede promotie!

  Jan
  <>

Of registreer je om te kunnen reageren.