Glas

Nieuws

Vandoorne is nieuw hoofd van Biobest

Jean-Marc Vandoorne is de nieuwe algemeen directeur van de Biobest Groep in Westerlo.

Vandoorne is sindskort de algemeen directeur van het Belgische bedrijf Biobest nv, leverancier van hommels en biologische bestrijders. De nieuwe directeur neemt het voorzitterschap van het directiecomité op zich en leidt de activiteiten van de Biobest Groep.

Jean-Marc volgt algemeen directeur Christian Van Osselaer op. Van Osselaar wordt uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur van de Biobest Groep. Hij zal voornamelijk de afdelingen R&D en business development gaan ondersteunen. Als algemeen directeur van Biofirst zal hij het moederbedrijf van de Biobest Groep verder ontwikkelen en synergiën met zusterbedrijven tot stand brengen.


CV van Vandoorne
Jean-Marc Vandoorne is gehuwd en is vader van drie kinderen. Hij is handelsingenieur en begon zijn carrière in 1992 bij Arthur Andersen. Na verschillende jaren financiële audit, maakte hij de overstap naar de consulting afdeling. Daar kreeg hij de leiding over projecten op het gebied van strategie en logistiek.

Na een korte ervaring als Supply Chain Manager bij Mobil Plastics Europe, ging Van Doorne in 1999 aan de slag als Chief Operating Officer bij Laundry Systems Group in Wevelgem, België. In 2001, werd hij directeur van de divisie Commercial Laundry Equipment, verantwoordelijk voor productontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van commerciële wasserijtoepassingen. Na de overname door het Amerikaanse Alliance in 2006, ging hij deel uitmaken van het globale management team van de nieuwe groep.

Bron: gfactueel.nl – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.