Glas

Nieuws

Tom de Bruijn wordt nieuwe voorzitter FresQ

In de algemene ledenvergadering van FresQ is Tom de Bruijn gekozen als nieuwe voorzitter. Hij gaat per 1 januari 2010 Pleun van Dijk opvolgen.

Van Dijk gaf aan tijdens een algemene ledenvergadering dit voorjaar dat hij met ingang van 1 januari 2010 aftreedt als voorzitter van FresQ. Hij is dan acht jaar voorzitter geweest. Het Bestuur van FresQ respecteerde zijn keuze en ging op zoek naar een waardige opvolger. In de persoon van Tom de Bruijn werd een goede kandidaat gevonden.

Aangesteld
Een besluit over het aanstellen van een nieuwe voorzitter van FresQ is genomen door de Algemene Ledenvergadering die gistermiddag plaats vond.

Sierteler
De Bruijn is 56 jaar, gehuwd en woont in ’s-Gravenzande. Hij is teler van snijbloemen en kamerplanten. Hij kent de coöperatieve wereld goed en heeft veel bestuurlijke ervaring. Deze ervaring heeft Tom de Bruijn onder andere opgedaan als voorzitter van Programma Adviescommissie Glastuinbouwonderzoek (Productschap Tuinbouw), bestuurslid van Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland en als lid RvC Rabobank Westland. Sinds juni van dit jaar is hij lid van de RvC van Rabobank Nederland.

Bron: gfactueel – Auteur: Esther de Snoo

Of registreer je om te kunnen reageren.