Glas

Nieuws

Albert Heijn AGF-man bij LTO Noord Glaskracht

Op de ledenbijeenkomst van LTO Noord Glaskracht volgende week woensdag is Bas Hauwert van Albert Heijn gastspreker.

Hauwert is nu ruim 15 jaar werkzaam bij Albert heijn en sinds 1,5 jaar is hij manager van agf-producten. Daarvoor was Hauwert onder andere verantwoordelijk voor de zuivelproducten van de grootgrutter.

Visie op prijsvorming
Bas Hauwert, die sinds 1,5 jaar manager is van agf-producten bij Albert Heijn, geeft woensdag 2 december op de ledenbijeenkomst een presentatie. Tijdens zijn presentatie moedigt Bas Hauwert de leden van LTO Noord Glaskracht aan eens op een andere manier naar hun product te kijken. Ook geeft hij aan op welke manier het winkelaanbod van AH tot stand komt en welke rol de Nederlandse sierteelt en agf-producten hierin spelen. In de presentatie zal Hauwert ook ingaan op de marketingaanpak van de grootgrutter en geeft hij zijn visie op de prijsvorming in de glastuinbouwsector.

Rol van LTO Noord Glaskracht
Voorafgaand aan de presentatie van Hauwert geeft voorzitter Nico van Ruiten zijn visie op toekomstige ontwikkelingen in de sector en de rol van LTO Noord Glaskracht. De aanvang van de ledenvergadering is om 15.30 uur bij Van der Valk in Nootdorp. Aanmelden is verplicht en kan via de website van ltonoordglaskracht. Inmiddels zijn er al tweehonderd aanmeldingen binnen voor de ledenbijeenkomst.


Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ellis LangenEllis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.