Doorgaan naar artikel

Van Gelder opent Experience Center

Van Gelder groente & fruit heeft in haar nieuwe pand in Ridderkerk het Experience Center opengesteld, waar bezoekers aantrekkelijke en gezonde voeding kunnen ontdekken.

Het Experience Center is een unieke gelegenheid in Nederland, waar consumenten, horeca en andere bedrijven kennis kunnen maken met gezonde voeding. Deskundig personeel deelt er kennis over de gepresenteerde groenten-, fruit- en kruidenproducten. Met de bijbehorende aspecten van gezondheid, duurzaamheid, smaak en toepassingsmogelijkheden. Met volop gelegenheid voor de bezoekers om zelf te proeven en te ervaren.

Voorbeeldfunctie

Gerrit van Gelder: “Als leverancier van de foodmarkt levert Van Gelder een breed assortiment groente en fruit en voegen wij veel waarde toe aan producten. Zo hebben wij als voorbeeld niet alleen bieten, maar maken we er ook bietencarpaccio van. Ik vind dat wij een voorbeeldfunctie hebben om te laten zien wat er allemaal nog meer mogelijk is met groente en fruit. Die boodschap willen we met het Experience Center uitdragen. Er zijn veel producten beschikbaar die consumenten nu nog niet kennen, maar hier leren kennen.”

Lees verder onder de foto

  • Gerrit van Gelder ziet het Experience Center als unieke gelegenheid om een breed assortiment groenten en fruit producten te promoten.

    Gerrit van Gelder ziet het Experience Center als unieke gelegenheid om een breed assortiment groenten en fruit producten te promoten.

  • De horeca kan inspiratie opdoen over aantrekkelijk serveren van gezonde producten...

    De horeca kan inspiratie opdoen over aantrekkelijk serveren van gezonde producten…

  • ...zodat hopelijk ook bedrijfskantines daar meer ruimte voor gaan besteden in hun aanbod.

    …zodat hopelijk ook bedrijfskantines daar meer ruimte voor gaan besteden in hun aanbod.

  • Presentatie van salades.

    Presentatie van salades.

  • Smoothies worden ter plekke bereid met verse producten.

    Smoothies worden ter plekke bereid met verse producten.

  • Groenteplanten voor zelfpluk kunnen consumenten bestellen in de webshop.

    Groenteplanten voor zelfpluk kunnen consumenten bestellen in de webshop.

  • Die webshop groenten en fruit kunnen thuisbezorgd worden, maar ook onder het genot van een kop verse kruidenthee afgehaald worden.

    Die webshop groenten en fruit kunnen thuisbezorgd worden, maar ook onder het genot van een kop verse kruidenthee afgehaald worden.

  • Op 7 juni werd het Experience Center geopend.

    Op 7 juni werd het Experience Center geopend.

  • Plaatselijke en landelijke promotie trekt al direct de eerste bezoekers.

    Plaatselijke en landelijke promotie trekt al direct de eerste bezoekers.

Horeca

“Maar ook horecaondernemers kunnen hier terecht voor inspiratie. We laten graag zien hoe gezonde producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en aangeboden kunnen worden. Bedrijfskantines kunnen bijvoorbeeld veel meer meters inrichten met gezonde voedingsproducten en smoothies. Zo kun je, behalve gezond eten, ook gezond drinken.”

Webshop

Naast de webshop voor zakelijke klanten heeft Van Gelder ook een webshop voor consumenten. Bij die laatste kunnen particulieren gezonde en dagverse groenten en fruit kopen, die direct bij aangesloten telers vandaan komen.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin