Glas

Foto & video

Bijverdienen in de kas

Studenten plukken deze zomer tomaten in een kas van Kwekerij Schenkeveld in De Lier om een centje bij te verdienen. Tomaten plukken is één van de belangrijkste vakantiebaantjes in de grote teeltgebieden in Nederland

Foto

 • Tomatentelers ervaren momenteel een forse productiepiek na de goede zettingsomstandigheden in juni en het warme weer van de laatste weken.

  Tomatentelers ervaren momenteel een forse productiepiek na de goede zettingsomstandigheden in juni en het warme weer van de laatste weken.

 • Nederlandse telers oogsten nu niet om te storten, zoals in België. Nederland heeft bij het ministerie van Economische Zaken wel gevraagd om interventie in te zetten.

  Nederlandse telers oogsten nu niet om te storten, zoals in België. Nederland heeft bij het ministerie van Economische Zaken wel gevraagd om interventie in te zetten.

 • Tomaten plukken is één van de belangrijkste vakantiebaantjes in de grote teeltgebieden in Nederland, waar steeds meer gebruik gemaakt wordt van flexibele arbeid.

  Tomaten plukken is één van de belangrijkste vakantiebaantjes in de grote teeltgebieden in Nederland, waar steeds meer gebruik gemaakt wordt van flexibele arbeid.

 • Veilig werken in de kas is één van de speerpunten van de Inspectie SZW (arbeidsinspectie).

  Veilig werken in de kas is één van de speerpunten van de Inspectie SZW (arbeidsinspectie).

Of registreer je om te kunnen reageren.