Glas

Foto & video

Kom in de Kas Luttelgeest

Wie zijn al die bezoekers Kom in de Kas? GFActueel geeft de glastuinbouwfans van Luttelgeest een gezicht en een stem.

Foto

 • Joke Christiaens (68), gepensioneerd en Joke Kok (63) verpleegkundige, uit Kraggenburg: “We hebben allebei ook wel telers in onze familie. Dus dan hou je het nieuws een beetje bij. Dat de tomatenteler hier ermee is gestopt en er nu paprika’s staan, dat wisten we dus wel.”

  Joke Christiaens (68), gepensioneerd en Joke Kok (63) verpleegkundige, uit Kraggenburg: “We hebben allebei ook wel telers in onze familie. Dus dan hou je het nieuws een beetje bij. Dat de tomatenteler hier ermee is gestopt en er nu paprika’s staan, dat wisten we dus wel.”

 • Norbert (37), Thijs (8), Anouk (6) en Marian (33) Huizinga, uit Luttelgeest: “We hebben een akkerbouwbedrijf hier vlakbij. Voornamelijk pootaardappelen. Het is dus eigenlijk een burenbezoek. En natuurlijk leuk voor de kinderen.”

  Norbert (37), Thijs (8), Anouk (6) en Marian (33) Huizinga, uit Luttelgeest: “We hebben een akkerbouwbedrijf hier vlakbij. Voornamelijk pootaardappelen. Het is dus eigenlijk een burenbezoek. En natuurlijk leuk voor de kinderen.”

 • Carla Luijkx (56) woonbegeleider en Jos Luijkx (58) telecom engineer, uit Emmeloord: “We zijn wel eerder naar Kom in de Kas geweest, maar nog nooit bij een paprikabedrijf. Zo’n moderne kas, die zelf ook energie levert, de techniek daarachter, dat vonden we wel heel indrukwekkend.”

  Carla Luijkx (56) woonbegeleider en Jos Luijkx (58) telecom engineer, uit Emmeloord: “We zijn wel eerder naar Kom in de Kas geweest, maar nog nooit bij een paprikabedrijf. Zo’n moderne kas, die zelf ook energie levert, de techniek daarachter, dat vonden we wel heel indrukwekkend.”

 • Els Boekee (26) gastouder en Jelske Boekee (51) verzorgende, uit Marknesse: “Als het even kan gaan we elk jaar wel eventjes langs. Lekker een stukje fietsen en toch telkens weer andere bedrijven. Gewoon interessant om te zien.”

  Els Boekee (26) gastouder en Jelske Boekee (51) verzorgende, uit Marknesse: “Als het even kan gaan we elk jaar wel eventjes langs. Lekker een stukje fietsen en toch telkens weer andere bedrijven. Gewoon interessant om te zien.”

Of registreer je om te kunnen reageren.