Glas

Foto & video 1 reactie

Trots op Hollands product

In het Zuid-Hollandse Delfgauw telen de neven Corné en Mark van Boxel op 3 hectare komkommers. In 2009 namen ze de kwekerij over van hun ouders en begonnen direct te investeren een WKK en extra glas. Het eerste jaar draaiden ze goed en in 2010 hadden ze een topjaar. In 2011 kregen ook zij de eerste grote klap te verwerken. Groenten & Fruit Actueel sprak met Corné over zijn toekomstverwachting en met vader Aad van Boxel over de binnenlandse en buitenlandse komkommers en de retail. "Ze zouden wat trotser mogen zijn op het Hollandse product", aldus de kweker die niet in een pr-commissie wil. "Ik maak me te gauw kwaad". Tekst en film: Engel Lameijer

Redactie GFActueel

Eén reactie

  • no-profile-image

    Arie van der Windt

    Mooi filmpje met promotie voor de Nederlanse komkommer.
    Ik hoop voor jullie een betere opbrengst in 2012.
    Succes ermee.

Of registreer je om te kunnen reageren.