Glas

Foto & video 1 reactie

AgroCare ontvangt gouden armatuur

Vanmorgen ontvingen Kees van Veen en Bas Eilander, mede-eigenaren van AgroCare, op de locatie in Middenmeer het ‘gouden’ groeilichtarmatuur. Leverancier Hortilux Schréder liet haar 3.000.000ste uitgeleverde armatuur in goudkleur uitvoeren. Bij AgroCare komen op bijna 10 hectare ongeveer 9.600 exemplaren te hangen van de nieuwste generatie HSE NXT armaturen, met een reflector die het groeilicht diep in het gewas laat doordringen. Van Veen: “Een hele leuke actie van Hortilux.” Hij vindt het belangrijk om jaarrond product af te kunnen zetten. “Ik hoop dat meer collega-telers gaan belichten. Voor Nederland is dat alleen maar goed.”

Foto

 • De dozen met armaturen worden aangevoerd bij AgroCare Wieringermeer...

  De dozen met armaturen worden aangevoerd bij AgroCare Wieringermeer...

 • ...en de kas in gereden.

  ...en de kas in gereden.

 • In één van de dozen bevind zich het 'gouden armatuur'.

  In één van de dozen bevind zich het 'gouden armatuur'.

 • Dit is het 3 miljoenste exemplaar dat Hortilux Schréder heeft afgeleverd.

  Dit is het 3 miljoenste exemplaar dat Hortilux Schréder heeft afgeleverd.

 • Aan de uitreiking is ook een geheel verzorgde reis van 2.500 euro verbonden.

  Aan de uitreiking is ook een geheel verzorgde reis van 2.500 euro verbonden.

 • Terwijl de ondernemers al de eerste Twitter-reacties en -felicitaties in ontvangst nemen van collega's met belichtingsprojecten die het gouden armatuur misliepen, gaan de installatie-werkzaamheden bij AgroCare gewoon door.

  Terwijl de ondernemers al de eerste Twitter-reacties en -felicitaties in ontvangst nemen van collega's met belichtingsprojecten die het gouden armatuur misliepen, gaan de installatie-werkzaamheden bij AgroCare gewoon door.

 • In week 44 moeten de lampen volgens de planning aan gaan...

  In week 44 moeten de lampen volgens de planning aan gaan...

 • ...zodat nog even flink doorgewerkt moet worden.

  ...zodat nog even flink doorgewerkt moet worden.

 • Er wordt gebruik gemaakt van HSE NXT armaturen, die door een herziene vormgeving minder licht onderschept, en waarvan reparaties en lampvervangingen eenvoudiger uit te voeren zijn. De Bèta-reflector is speciaal geschikt voor hoog opgaande gewassen.

  Er wordt gebruik gemaakt van HSE NXT armaturen, die door een herziene vormgeving minder licht onderschept, en waarvan reparaties en lampvervangingen eenvoudiger uit te voeren zijn. De Bèta-reflector is speciaal geschikt voor hoog opgaande gewassen.

 • In de afdeling waar de armaturen al hangen, is he tplanten van de komende teelt al in volle gaang.

  In de afdeling waar de armaturen al hangen, is he tplanten van de komende teelt al in volle gaang.

Redactie GFActueel

Eén reactie

 • no-profile-image

  puk

  Ja meer belichten, kunnen we die spaanse rotzooi de markt uitdrukken

Of registreer je om te kunnen reageren.